Η Σαντορίνη

Κόρη ενός υπέρτατου θυμού, δέσμια του φωτός και του ανέμου, με την ιστορία της να ακροβατεί ανάμεσα στο μύθο και την πραγματικότητα, η Σαντορίνη μαγεύει τις αισθήσεις. Δεν είναι μόνο η γοητεία των βράχων, ο μύθος της χαμένης Ατλαντίδας, η αντίθεση του βαθύ μπλε της θάλασσας και του λευκού της ελαφρόπετρας, με την ένταση του γκρίζου της λάβας.


Είναι το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην Οία, η Καλντέρα, το Ηφαίστειο, τα
gourmet
εστιατόρια και η νυχτερινή ζωή στα Φηρά, οι ιδιόμορφες παραλίες με τη μαύρη άμμο και τα γλυπτά βράχια, τα παραδοσιακά χωριά, τα αρχαιολογικά κειμήλια στο Ακρωτήρι και η Αρχαία Θήρα, οι κρουαζιέρες στο ηφαίστειο και τις Θερμές Πηγές γύρω από την Καλντέρα, η γευσιγνωσία κρασιών από αρχαίο αμπελώνα…. οι χιλιάδες αξέχαστες αναμνήσεις, τα χρώματα του μπλε, του λευκού, του κόκκινου και του χρυσού που πλημμυρίζουν τον ουρανό, η ζωντάνια, η ενέργεια, ο ερωτισμός… η μαγεία!


Αυτή είναι η Σαντορίνη!!! Είναι πάντα περισσότερα, είναι πάντα πιο δυνατά από όσο φαντάζεσαι! Ζήσε την αλήθεια της και μετά κλείδωσε αυτές τις εικόνες για πάντα στο θησαυροφυλάκιο της μνήμης σου!!! Γιατί η Σαντορίνη δεν είναι προορισμός… είναι εμπειρία!!!!


 
 

…. και όταν αφήσεις πίσω σου τη Σαντορίνη και το μαύρο ηφαίστειο επιπλέει στα γαλάζια νερά του Αιγαίου, θα θυμάσαι πάντα ότι η καταστροφή και η ομορφιά συνυπάρχουν στη Σαντορίνη!!!

Κάθε στενό που περάσατε και που συναντήσατε στο νησί, που υμνούν ο Σεφέρης και ο Ελύτης, θα σας θυμίζει πάντα αυτή την περιπλάνηση, αφήνοντας μια γλυκιά ανάμνηση από την εντυπωσιακή θέα του ηφαιστείου και όλη την αρχιτεκτονική ιδιαιτερότητα.

Το ταξίδι στη Σαντορίνη του μύθου και της μαγείας, μας κάνει επιτέλους να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας, να αφεθούμε στη μοναδικότητα και την διαφορετικότητα αυτού του τόπου και να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις που θα κουβαλάμε μέσα μας για μια ζωή……………