Σχετικά με Εμάς

Είμαστε η Μίνα και ο Παντελής!

Αγαπάμε να ταξιδεύουμε, να ανακαλύπτουμε νέους προορισμούς, να γνωρίζουμε νέους ανθρώπους, νέες κουλτούρες και να δημιουργούμε αξέχαστες στιγμές, σε όσους ταξιδεύουν μαζί μας!
Η πορεία μας ως επαγγελματίες στον κλάδο του τουρισμού αριθμεί σχεδόν 20 χρόνια, με αφετηρία το Βόλο, με πολλά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!
Ένα όμως ξεχωριστό ταξίδι για εμάς, αυτό της Σαντορίνης, άλλαξε τη ζωή μας! Γνωριστήκαμε σε αυτό το μοναδικό νησί και με έναν μαγικό τρόπο ενωθήκαμε και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την μακρά επαγγελματική μας πορεία κι εδώ, στην Σαντορίνη!
Ελάτε να γνωρίσετε μέσα από τα δικά μας μάτια την ομορφιά αυτού του τόπου και είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία αυτή θα σας μείνει αξέχαστη!
Άλλωστε η Σαντορίνη δεν είναι προορισμός…είναι εμπειρία ζωής!


Υψηλού Επιπέδου Υπηρεσίες

Ποιότητα και την σιγουριά του Art of Τravel

Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, καθώς και με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, θα προσφέρουν στο ταξίδι σας την λεπτομέρεια που του αρμόζει.
Σεβόμενοι τις επιθυμίες σας και παρέχοντάς σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε στο φιλόξενο χώρο μας και να σχεδιάσουμε το επόμενο ταξίδι σας, σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και το δικό σας πρόγραμμα.
Εμείς έχουμε την λύση, εσείς έχετε την ποιότητα και την σιγουριά του Art of Τravel…!